Sales Arena

INITIATIEF

VerkoopVoorEenGoedDoel

verkopen voor een ander

Met ons initiatief ‘Verkoop voor een doel’ verkopen onze partners niet alleen voor hun eigen doelen, maar ook voor die van anderen. Als saleskantoor zijn we ervan overtuigd dat succes niet alleen draait om financiële resultaten, maar ook om het maken van een verschil in de wereld om ons heen. Door ons steentje bij te dragen, streven we ernaar positieve verandering te bewerkstelligen en anderen te inspireren om ook iets goeds te doen.

plan van aanpak

Elke drie maanden een
nieuw initiatief

Elke drie maanden ondersteunen we een ander goed doel. Een deel van de opbrengst van onze partners in die
periode gaat rechtstreeks naar dit goede doel. Na een succesvolle inzamelingsactie overhandigen we een cheque als
symbolisch gebaar van steun.

de toekomst

Onze grote ambities

Ons doel is om daadwerkelijk het grootste verkoopplatform van Nederland te worden met de hoogst mogelijke kwaliteit. We zijn gestart in april 2022 en nu, een jaar later, hebben we meerdere kantoren (en binnenkort meer) verspreid over Nederland, met meer dan 100 medewerkers aan boord. Onze groei getuigt van onze inzet voor voortdurende verbetering en teamwork.

Voedselbank amsterdam

Rond de kerstperiode besloten we de voedselbank te helpen. Hun grootste wens? Een flinke voorraad pindakaas!

Samen met de Pindakaaswinkel hebben we maar liefst 375 potten pindakaas gedoneerd. Benieuwd hoe dit ging? Bekijk de aftermovie aan de linkerkant.

Het was een zeer geslaagd initiatief en we zijn blij dat we ons steentje konden bijdragen tijdens de feestdagen.

Wat maakt Sales Arena bijzonder?

Waarom Slaes Arena?

Meld je nu ook aan

Het verkopen kan een uitdagende en soms frustrerende taak zijn, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Met de juiste mindset en aanpak kan dit juist een positieve en bevredigende ervaring worden.

Enkele van onze favoriete tips zijn het stellen van ambitieuze maar realistische doelen, regelmatig pauzes nemen gedurende de dag, zorgen voor een prettige werkomgeving en het vieren van behaalde successen.

Bij Sales Arena stellen we het welzijn van onze partners voorop en streven we naar een positieve en ondersteunende werkomgeving.