Sales Arena

WERKEN BIJ SALES ARENA

Diensten

dit is Sales Arena

Wat ons uniek maakt, is dat wij iedereen opleiden tot een echte sales professional. Leer hoe je een ‘nee’ kunt ombuigen naar een ‘ja’. Niet door middel van standaard verkooptechnieken, maar door jouw communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor voer je het best mogelijke gesprek, waardoor de potentiële klant het gesprek als prettig ervaart. Zo hangen niet alleen jij, maar ook de klant met een goed gevoel de telefoon op.

Waar Talent en Ambitie Samen Komen

Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je carrière kunt laten groeien? Bij Sales Arena zijn we altijd op zoek naar gedreven en getalenteerde professionals om ons team te versterken. Ontdek waarom werken bij Sales Arena een slimme carrièrekeuze is en welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Waarom Sales Arena?

Innovatieve Cultuur

Bij Sales Arena staan innovatie en creativiteit centraal. We stimuleren een cultuur waar nieuwe ideeën welkom zijn en waar je de vrijheid hebt om je werk op je eigen manier vorm te geven.

Ontwikkelingsmogelijkheden

We investeren in onze mensen. Met uitgebreide trainingsprogramma's, mentorprogramma's en voortdurende professionele ontwikkeling, krijg je bij Sales Arena alle middelen om te excelleren in je rol.

Competitief Salaris en Voordelen

Bij Sales Arena geloven we in het belonen van talent. Naast een competitief salaris bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werkuren, gezondheidsvoordelen en prestatiebonussen.

vacatures

bekijk hier onze vacatures

Wat ons echt onderscheidt, is dat wij iedereen opleiden tot een ware sales professional.

Telefonische Verkoper (Loondienst)

Backoffice Medewerker (loondienst)

Klantenservice Medewerker (Loondienst)

Telefonische Verkoper (Loondienst)

10 Hours

Tot €3000 / netto per maand!

Backoffice Medewerker (loondienst)

Parttime

Tot €2000 / netto per maand!

Klantenservice Medewerker (Loondienst)

Parttime

Tot €2000 / netto per maand!

Meer inkomsten

battleweek

Wie hard werkt, verdient beloning. Tijdens een strijdweek strijden al onze partners tegen elkaar om het hoogste aantal verkopen te behalen. We doen dit omdat we geloven in het potentieel van iedereen binnen de Marketingbeweging en weten dat deze strijd je aanspoort om jezelf te overtreffen. De week wordt op gepaste wijze afgesloten met een feestelijk evenement en natuurlijk geweldige prijzen.

trips

samen naar het buitenland

Bij Marketing Movement houden we niet alleen van hard werken, maar ook van goed feesten en genieten! Daarom gaan we regelmatig met het team op een geweldige Champions Trip. Dit is dé kans voor onze toppers, de beste verkopers, om samen een paar dagen los te gaan en volop te genieten. We vieren onze successen en ontsnappen even aan de dagelijkse routine. Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Meld je nu aan voor een intakegesprek.

Recensies

Onze Verkopers

Daniëls ervaring

Drie jaar geleden begon ik bij Sales Arena dankzij een vriend. Sindsdien is mijn financiële situatie compleet veranderd. Ik heb mijn inkomsten zien groeien en kan nu zelfs remote werken, wat ik fantastisch vind. Sales Arena biedt niet alleen geweldige carrièrekansen, maar ook de vrijheid om op mijn eigen manier te werken. Ik ben dankbaar voor de steun en motivatie die ik hier krijg. Aanrader!

Sara ervaring

In de twee jaar bij Sales Arena is mijn leven compleet veranderd. De steun en intensieve coaching hebben mijn verkoopvaardigheden en zelfvertrouwen enorm verbeterd. Ik waardeer vooral de flexibiliteit van remote werken, wat een perfecte balans tussen werk en privé mogelijk maakt. Sales Arena biedt een geweldige omgeving voor professionele en persoonlijke groei. Ik ben trots om deel uit te maken van dit team.

Joëls ervaring

Bij Sales Arena vond ik wat ik het belangrijkste vond: persoonlijke groei. Toen ik begon, was ik een zeer introvert persoon. Dankzij de ondersteuning en kansen bij Sales Arena zijn mijn communicatieve vaardigheden enorm verbeterd. Nu ben ik een sociaal persoon die vol vertrouwen met klanten en collega's communiceert. De transformatie die ik heb doorgemaakt is ongelooflijk, en ik ben dankbaar voor de positieve impact die Sales Arena op mijn leven heeft gehad. Het is de perfecte plek om jezelf te ontwikkelen en te groeien.